Nokia uzvraća udarac: Stiže E7

Bez autora
Sep 07 2010

Nokia bi iduće nedelje na Nokia World 2010 konferenciji u Londonu trebalo da predstavi nekoliko novih smart telefona, a prvi model biće E7. E7 biće zasnovan na Symbian^3 operativnom sistemu kompanije Nokia, koja, kao i Apple, pravi telefone koji rade isključivo na matičnoj platformi. Finska kompanija ovim pokušava da "drži korak" sa smart telefonima kompanija Google i Apple. O novom Nokia E7 modelu procurilo je svega nekoliko detalja. Zna se da će imati punu Qwerty tastaturu, kao i displej dimenzija 640x360, a nagađa se i da će ekran biti osetljiv na dodir. Nokia je i dalje najveći svetski proizvođač mobilnih telefona, zahvaljujući pre svega dominaciji u zemljama sa slabije razvijenom ekonomijom, ali je pojavom smart telefona njena pozicija u razvijenim zemljama oslabila.

Nokia uzvraća udarac: Stiže E7Nokia bi iduće nedelje na Nokia World 2010 konferenciji u Londonu trebalo da predstavi nekoliko novih smart telefona, a prvi model biće E7.

E7 biće zasnovan na Symbian^3 operativnom sistemu kompanije Nokia, koja, kao i Apple, pravi telefone koji rade isključivo na matičnoj platformi.

Finska kompanija ovim pokušava da "drži korak" sa smart telefonima kompanija Google i Apple. O novom Nokia E7 modelu procurilo je svega nekoliko detalja. Zna se da će imati punu Qwerty tastaturu, kao i displej dimenzija 640x360, a nagađa se i da će ekran biti osetljiv na dodir.

Nokia je i dalje najveći svetski proizvođač mobilnih telefona, zahvaljujući pre svega dominaciji u zemljama sa slabije razvijenom ekonomijom, ali je pojavom smart telefona njena pozicija u razvijenim zemljama oslabila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik